X
تبلیغات
آویژه
قالب وبلاگ

آویژه
 
آخرين مطالب
چت باکس


محصولات ما:

ادویجات

 عرقیات

زعفران

 پنیر کورد

ترشیجات

شکرسرخ

چیپس میوه

خشکبار خام

عدس قهوای

عسل طبیعی

 انواع شیرینی

سبزیجات خشک

ارد برنج سبوس دار

روغن سبوس برنج

ایزوله و بلغور سویا

انواع دمنوش گیاهی

انواع نان خشک تنوری

انواع سس های گیاهی

 انواع برگه ها و الوهای جنگلی

کتب . جزوات و CD های اموزشی تغذیه سالم


 

                           خواص برخی محصولات

خواص زعفران

زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب كاهش چربی و كلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پيشگيری كننده از بيماريهای قلبی و سرطان، تقويت کننده حافظه و كاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بيماريهاي پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، يرقان، رفع نفخ شكم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.

زعفران به هضم غذا کمک می کند و تقویت کننده معده می باشد و به عنوان مسکن بویژه در دردهای لثه کاربرد دارد.

 خواص گل گاو زبان:

- مقوي روح و اعضاي رئيسه بدن بوده، حواس پنجگانه يا بهتر بگويم، حواس هجده گانه آدمي را تقويت مي‌كند.

- شكم را نرم و كيسه صفرا را باز مي‌كند، اخلاط سوخته سوداوي را از معده خارج و عوارض آن را از بين مي‌برد.

- جوشانده آن همراه با داروهاي ديگر جهت سرسام(مننژيت)، برسام(ورم حجاب حاجز)، ماليخوليا، جنون و رفع حواس پرتي مفيد مي‌باشد.

- جوشانده آن نشاط آور بوده، رنگ رخسار را باز مي‌كند.

- سينه را نرم مي‌كند، تنگي نفس و درد گلو را شفا مي‌دهد.

- دلهره و وحشت را از بين مي‌برد و غم و غصه را كم مي‌كند و براي كساني كه با خود حرف مي‌زنند سودمند مي‌باشد.

- جوشانده آن با عسل جهت تنگي نفس تجويز شده است.          

  خواص اویشن:

 آثار فارماکولوژیک اثر ضد سرفه و خلط آور و ضد اسپاسم این گیاه در مطالعات بر روی حیوانات از عمده ترین آثار آن بوده اند. ضد عفونی کننده، هاضم غذا، ضد سرفه، ضدبو، ضد تشنج، غذا.جوشانده این گیاه در درمان پیچش روده و اسهال موثر است.

            

خواص فلفل سیاه:             

 

بسیاری از مطالعات و آزمایشات پزشكی تایید می كنند كه فلفل سیاه فعالیت مجاری گوارشی را تقویت می كند و علاوه بر بهبود فرآیند هضم غذا، تحریك كننده ترشحات بزاقی است. این ادویه هم چنین در بهبود عملكرد معده نقش مفیدی دارد.

فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک می کند و پیامی به معده می فرستد که باعث ترشح اسید هیدروكلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا می شود. وجود اسید هیدروکلوریک برای هضم پروتئین ها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است. در استعمال داخلی به عنوان محرک اشتها، مدر، بادشکن، گرم کننده و ضد سم و برای رفع انواعی از مسمومیت های غذایی به کار می رود. همچنین فلفل سیاه برای معالجه اسهال تابستانه، اسهال خونی، كاهش احتمال سرماخوردگی و دردهای روماتیسمی مفید است.

فلفل سیاه هم چنین خواص آنتی اكسیدانی فوق العاده ای دارد. این ادویه تاثیر فوق العاده ای برای مقابله با رشد باكتری های مضر بویژه در روده دارد.../

خواص عدس:

 عدسها، عضوی كوچك ولی مغذی از خانواده گیاهان بُنشنی هستند كه منبع بسیار خوبی از فیبرهای كاهش دهنده كلسترول‌اند كه نه تنها كمك به كاهش كلسترول می‌كنند بلكه خاصیت تنظیم قندخون هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قندخون بعد از خوردن یك وعده غذایی جلوگیری می‌كنند. عدسها همچنین حاوی 6 ماده معدنی مهم، 2 ویتامین B و همچنین پروتئین بدون، چربی می‌باشند.

خواص برنج قهوای:

برنج قهوه ای منبع خوبی از منگنز، سلنیوم و منیزیم می باشد.

یک فنجان برنج قهوه ای، 80 درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامین می کند. منگنز به تولید انرژی از پروتئین و کربوهیدرات کمک می کند و همچنین در ساخت اسیدهای چرب نیز وارد عمل می شود. منگنز برای سلامت سیستم اعصاب بسیار مهم است. منگنز جزء مهم آنتی اکسیدان می باشد که جلوی تخریب سلول را می گیرد. منگنز جلوی رعشه، ضعف روحی، جوش های پوستی و آسیب های لوزالمعده را می گیرد.

خواص شکر قهوه ای (شکر تصفیه نشده حاصل از
نیشکر):

دارای املاح معدنی – ملین – ضد بلغم و سودا- ضد سوء هاضمه –
ضد چاقی – مفید برای کبد و اعضاء تنفسی – ضد نفخ  –افزایش طول
عمر – مفید برای کم خونی – موثر برای سیایتیک و استخوان – بازکننده صدا – مفید برای
قولنج – سختی دفع ادرار . برص و کهیر – مفید برای درمان سرما خوردگی –
جایگزین شکر برای پخت کیک و شیرینی و شیرین کردن مایعات

خواص عسل طبیعی:

درمان سنگ کلیه با عسل:

100 گرم برگ گیاه پنیرک را خوب ریز ریز کنید و با یک استکان آب بجوشانید ، سپس یک قاشق غذا خوری عسل به آن اضافه کنید . حالا یک قاشق مربا خوری کره که از گاو بدست آمده باشد به آن اضافه کنید . در موقع درد میل نمایید .

                                             برطرف کردن جای زخم با عسل :

عسل طبیعی را روی محل زخمها مالیده بعد از مدتی با آب ولرم شسته و این کار را در روز تا سه مرتبه انجام دهید . بهبودی زخم به وسیله عسل فاقد بجای ماندن اثر زخم در روی پوست می شود.

رفع عفونت گلو با با قرقره کردن عسل

برگ مریم گلی به صورت چای تهیه نمایید ، با عسل مخلوط نمایید و روزانه در دو نوبت به مدت 5 دقیقه قرقره نمایید . عفونت گلو از بین می رود.

برطرف کردن خارش بدن با عسل

5 حبه سیر را رنده کنید . آب آن را بگیرید و با 2 قاشق غذا خوری عسل مخلوط نمایید . روی محل خارش بدن بمالید . بعد از 3 ساعت این ضماد را با آب ولرم بشویید . خارش بدن برطرف می شود.

باز شدن پوست صورت با عسل :

یک قاشق غذا خوری عسل را با یک عدد سیب رنده شده تهیه نمایید سپس به مدت 20 دقیقه بر روی پوست صورت بمالید و بعد با آب ولرم بشویید .پوست صورت شما باز و شفافیت خاصی پیدا می کند.

رفع خستگی روزانه با عسل:

یک قاشق آویش و مقداری سنبل الطیب را با مقداری عسل مخلوط کنید و داخل قوری چای صاف شده بریزید و روزانه 3 استکان از این چای مصرف کنید . خستگی روزانه شما بر طرف می شود .

[ چهارشنبه هشتم شهریور 1391 ] [ 15:8 ] [ ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ
آرشيو مطالب
امکانات وب
دریافت کد پرواز پروانه